Bradley rookovens
Met onze rookovens kunt u uw eigen geschoten wild, gevangen vis of verbouwde groenten en fruit op een simpele, snelle en betrouwbare manier roken en behaalt u spectaculaire resultaten. Ze kunnen op een lage temperatuur koud roken, maar ook warm roken, barbecueën en langzaam roosteren. Door middel van het automatische toevoersysteem, waarmee onze aromabisquetten worden verbrand, blijft de rook op een constant en beheerst niveau en wordt uw gerookte voedsel niet aangetast door hoge temperaturen, zuren en harsen. Gedurende acht uur verloopt het rookproces automatisch en hoeft u niet telkens de rookoven te controleren. De rook wordt met speciaal geperste biologische bisquetten gemaakt, waardoor de rook vier keer schoner is dan rook van losse stukjes hout en waardoor ook het voedsel veel schoner en smakelijker is. GEROOKTE ZALMFORREL makreel BRADLEY rookoven ROOKOVENS smoker ROOKTON gerookte EEND eendeborst DUIF bradley smoker bradley smokers rookton rooktonnen
Wilt u meer weten over onze aromabisquetten, klik dan hier.
Voor Bradley rookovens hebben wij diverse accessoires. GEROOKTE MAKREEL makrelen smoker smokers
Om uw vlees of vis op een eenvoudige wijze te pekelen, leveren wij diverse pekelkruiden. duiveborst KIP kippenborst VLEES kippeborst VIS roken SMOKING gerookte kip ROOK wild GEROOKTE GROENTE mosselen GAMBA`S garnaaltjes GARNALEN garnaal NOTEN ananas FRUIT tomaten KAAS pekelen PEKEL zout pekelkruiden DROOG PEKELEN nat pekelen KOUD ROKEN nat pekelen RODE POON coloroso zout ROOKKAST rookgenerator BRIKETTEN bisquetten BISQUETTE barbecook CULINAIR multismoke ZEEVISSEN gerookt gerecht ZOUTBAD duivenborst GEROOKT ganzeborst ZALM forrel GANS ganzenborst KONIJN eendenborst HAAS
SALE
Digitale 6-rack Bradley RookovenDigitale programmering voor een optimale kasttemperatuur en rooktijd, dus een scherpere controle over het rookproces. Is licht van gewicht en heeft de maat van een koelkast. Capaciteit 108 liter. Wordt geleverd met een eenvoudig…
€ 776,29 € 670,00