kookboek Wild. Koken met ree van Donald Buijtendorp

Artikelnummer: 9789081915632
Artikel 27 van 43
€ 20,00 (inclusief btw)

Alweer het derde kookboek met wild van Donald Buijtendorp na de boeken gans en wild zwijn.

Zoals iedereen weet en het ook volstrekt normaal vindt, is jagen oogsten uit de natuur. Als je een ree schiet omdat dat nodig is, dan zal je hem opeten ook. In ieder geval er voor zorgen dat zijn vlees in het voedselcircuit terecht komt. ‘Wild. Koken met ree’, helpt daarbij. Het gaat in dit boek in de eerste plaats over het eerlijke en natuurlijke vlees van ree. Heb je het over ree, dan heb je het net zo goed voor damhert en edelhert.

Naast het grillen, bereiden in de Dutch Oven en leuke dingen mee doen op de Green Egg bijvoorbeeld geeft dit boek voor jagers en natuurliefhebbers de juiste informatie over de leeftijdsbepaling van reeën. De subtitel is dan ook: ‘Hoe oud is die eigenlijk? Kun je dat zien? Is het belangrijk? Waarheid en onzin.’
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • IDEAL
  • paypal
  • Facebook
  • Twitter
  • NOJG
  • Logo KNJV
  • Fjällräven
  • Seeland
  • Deerhunter
  • Harkila
  • Jack Wolfskin
  • Rovince
  • Le Chameau
  • Aigle
  • Hanwag
  • Skogen
  • Chiruca
  • Hubertus
  • Buck Knives
  • Leica
  • Turner Richards
  • Swedteam
  • Fud lokkers
  • Led Lenser

Openingstijden:

Online-bestellingen worden op werkdagen verstuurd.

Telefonisch en per mail van ma-vr 9.00 - 18.00 uur

Afhalen op afspraak

Veilingweg 63
3981 PB  Bunnik

+31 (0)30 633 89 74
info@metsjachthuis.nl

© 2010 - 2024 Mets Jachthuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel